Goed, vertrouwd, betrouwbaar

Team

Marjon Hoogerheide

- Notaris

Na een studie commerciële economie aan de HEAO in Alkmaar wilde ik nog verder studeren. Het werd rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik wilde het bedrijfsleven in en de richting die daarbij het beste aansloot was notarieel recht. Tijdens mijn studie heb ik mijn plannen voor het  bedrijfsleven losgelaten. In 1994 ben ik begonnen als kandidaat-notaris in Schagen.

In 2003 kreeg ik als oud-Texelaar de kans om notaris te worden op Texel. Dat was een buitenkans en sinds februari 2004 ben ik dan ook notaris op ons prachtige eiland. Eerst samen met mr. Jan Dogger en sinds medio 2013 als enig notaris.

Ik doe mijn werk met veel plezier, vind mijn vak mooi en veelzijdig en hou van het contact met cliënten. Alle rechtsgebieden hebben mijn interesse, maar mijn voorkeur gaat uit naar het familierecht.

Ingrid Witte

- Kandidaat Notaris

Sinds 1995 ben ik als kandidaat-notaris werkzaam op Texel. Ik ben geboren en getogen Texelaar en vind het fijn wonen en werken op ons eiland.  Omdat we een klein kantoor zijn, heb ik kennis van alle voorkomende zaken, maar ik ben vooral gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het familierecht.

Als kandidaat-notaris werk ik achter de schermen in de productie van akten, maar ook veel voor de schermen in de advisering van mensen. In verschillende fasen van het leven kunt u met een notaris te maken krijgen: bij het starten van een bedrijf, kopen van een huis, als u gaat samenwonen, trouwen en zelfs ook bij echtscheiding. Mijn taak is om uw wensen zo goed mogelijk te verwoorden in een akte. Dit maakt het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

We willen graag een laagdrempelig kantoor zijn waar iedereen terecht kan en waar u er op kunt vertrouwen dat uw zaken goed geregeld worden.

Annette Boekel

- Kandidaat Notaris

Ik ben in 1993 aan de Vrije Universiteit afgestudeerd in de richting notarieel recht en sindsdien met veel plezier werkzaam geweest op diverse notariskantoren, sinds 2001 op Texel. In die jaren heb ik een brede ervaring opgedaan. Het liefst houd ik mij bezig met het personen- en familierecht en het erfrecht, maar ook op het gebied van onroerend goed heb ik de nodige kennis.

Ik vind het belangrijk om cliënten persoonlijke aandacht te geven en samen met hen te komen tot juridische oplossingen en op maat gemaakte akten voor hun specifieke situatie.

Ilona Eelman

- notarieel medewerker

Als notarieel medewerker behandel ik vooral de dossiers met betrekking tot onroerend goed. De overdracht van een woning, vakantiehuisje of agrarische grond, een nieuwbouwproject, ieder dossier is anders.

In 2011 heb ik de opleiding HBO-rechten afgerond. Daarna ben ik gaan werken in het notariaat en heb ik ervaring opgedaan in de ondernemingsrechtpraktijk en onroerend goed-praktijk.

Ik doe mijn werk met veel plezier, ons team is betrokken en enthousiast en de lijntjes met onze cliënten zijn kort.

Clara Jonker

- secretarieel medewerker

In december 2019 ben ik als secretarieel medewerker begonnen bij Notariskantoor Hoogerheide. Het is een echt eilandkantoor, waar men heel goed thuis is in familierecht, maar ook in onroerend goed en ondernemingsrecht.

Daardoor is geen dag hier hetzelfde. Ik vind het prettig dat de klant hier zo centraal staat. Tegelijkertijd is de privacywetgeving de laatste jaren flink aangescherpt. Dat botst soms met klantvriendelijkheid. Op het secretariaat moeten we mensen soms vragen zich op kantoor te komen legitimeren voor we bepaalde stukken kunnen verstrekken. Gelukkig heeft men hier meestal wel begrip voor.

Annelieke van Driel

- Secretarieel medewerker

In januari 2020 ben ik hier begonnen als secretarieel medewerker. Als secretaresse neem ik de notaris en kandidaat-notarissen wat werk uit handen. Zo kunnen zij zich focussen op hun eigen werkzaamheden.

Dat het kantoor klein is, vind ik erg prettig. De lijnen zijn kort en je kent elkaar goed. Ik geniet het meest van rechtstreeks contact met klanten en ik vind het dan ook erg leuk om het visitekaartje te zijn van het kantoor.

Marion van de Wetering

- boekhouder

In 1977 ben ik op het notariskantoor gaan werken en de huidige notaris is inmiddels mijn 5e werkgever.

Het notariaat is in de ruim 40 jaar dat ik hier werkzaam ben veranderd, maar ik voel me nog steeds thuis in ons kleine team.

Op het kantoor verzorg ik de boekhouding en regel het betalingsverkeer. Ook ben ik het aanspreekpunt voor de overdracht van de TESO- en Krimaandelen.

Ik waardeer het erg dat wij als kantoor klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en dat wij streven naar een kantoor waar de drempel laag is.

Notariskantoor Hoogerheide

Image
Image
Openingstijden:  Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 12.30 uur & 13.30 tot 17.00 uur
© Notariskantoor Texel
Website door Zilte Zaken I.S.M. WEBJONGENS