Image
mr. Marjon Hoogerheide
notaris

E-mail

Na een studie commerciele economie aan de HEAO in Alkmaar wilde ik nog verder studeren. Het werd rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik wilde het bedrijfsleven in en de richting die daarbij het beste aansloot was notarieel recht. Tijdens mijn studie heb ik mijn plannen voor het  bedrijfsleven losgelaten. In 1994 ben ik begonnen als kandidaat-notaris in Schagen.

Lees verder
In 2003 kreeg ik als oud-Texelaar de kans om notaris te worden op Texel. Dat was een buitenkans en sinds februari 2004 ben ik notaris op ons prachtige eiland. Eerst samen met mr. Jan Dogger en op dit moment als enig notaris.

Ik doe mijn werk met veel plezier, vind mijn vak mooi en veelzijdig en hou van het contact met clienten. Alle rechtsgebieden hebben mijn interesse maar mijn voorkeur gaat uit naar het familierecht.

Image
mr. Ingrid Witte
kandidaat-notaris

E-mail

Sinds 1995 ben ik als kandidaat-notaris werkzaam op Texel. Ik ben geboren en getogenTexelaar en vind het fijn wonen en werken op ons eiland.  Omdat we een klein kantoor zijn, heb ik kennis van alle voorkomende zaken, maar ik ben vooral gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het familierecht.

Lees verder

Als kandidaat-notaris werk ik achter de schermen in de productie van akten, maar ook veel voor de schermen in de advisering van mensen. In verschillende fasen van het leven kunt u met een notaris te maken krijgen: bij het starten van een bedrijf, kopen van een huis, als u gaat samenwonen, trouwen en zelfs ook bij echtscheiding. Mijn taak is om uw wensen zo goed mogelijk te verwoorden in een akte. Dit maakt het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

We willen graag een laagdrempelig kantoor zijn waar iedereen terecht kan en waar u er op kunt vertrouwen dat uw zaken goed geregeld worden.

Image

mr. Annette Boekel
kandidaat-notaris


E-mail

Ik ben in 1993 aan de Vrije Universiteit afgestudeerd in de richting notarieel recht en sindsdien met veel plezier werkzaam geweest op diverse notariskantoren, sinds 2001 op Texel. In die jaren heb ik een brede ervaring opgedaan. Het liefst houd ik mij bezig met het personen- en familie recht en het erfrecht, maar ook op het gebied van onroerend goed heb ik de nodige kennis.

Lees verder
Ik vind het belangrijk om cliënten persoonlijke aandacht te geven en samen met hen te komen tot juridische oplossingen en op maat gemaakte akten voor hun specifieke situatie.
Image

Ilona Eelman
notarieel medewerker


E-mail

Als notarieel medewerker behandel ik vooral de dossiers met betrekking tot onroerend goed. De overdracht van een woning, vakantiehuisje of agrarische grond, een nieuwbouwproject, ieder dossier is anders.

Lees verder

In 2011 heb ik de opleiding HBO-rechten afgerond. Daarna ben ik gaan werken in het notariaat en heb ik ervaring opgedaan in de ondernemingsrechtpraktijk en onroerend goed-praktijk.

Ik doe mijn werk met veel plezier, ons team is betrokken en enthousiast en de lijntjes met onze cliënten zijn kort.

Image

Esther Duinker
Notarieel medewerker


E-mail

Ik ben sinds 2015 werkzaam in het onroerend goed. Eerst in de makelaardij en vanaf begin 2020 in het notariaat. Ik woon, afgezien van de tijd dat ik in opleiding zat, al mijn hele leven op Texel en geniet van al het moois dat ons mooie eiland te bieden heeft..

Lees verder
Ik ben op ons kantoor werkzaam als notarieel medewerker. Het kopen van een huis is een grote stap in je leven, dat moet goed geregeld zijn. Ik vind het belangrijk dat we onze cliënten goed en persoonlijk kunnen adviseren bij het maken van deze grote stap. Persoonlijk contact is daarbij erg belangrijk, zowel binnen als buiten het kantoor en maakt mijn werk daardoor ook extra leuk.
Image

Clara Jonker
secretarieel medewerker


E-mail 

In december 2019 ben ik als secretarieel medewerker begonnen bij Notariskantoor Hoogerheide. Het is een echt eilandkantoor, waar men heel goed thuis is in familierecht, maar ook in onroerend goed en ondernemingsrecht.

Lees verder
Daardoor is geen dag hier hetzelfde. Ik vind het prettig dat de klant hier zo centraal staat. Tegelijkertijd is de privacywetgeving de laatste jaren flink aangescherpt. Dat botst soms met klantvriendelijkheid. Op het secretariaat moeten we mensen soms vragen zich op kantoor te komen legitimeren voor we bepaalde stukken kunnen verstrekken. Gelukkig heeft men hier meestal wel begrip voor.
Image

Annelieke van Driel
secretarieel medewerker


E-mail 

In januari 2020 ben ik hier begonnen als secretarieel medewerker. Als secretaresse neem ik de notaris en kandidaat-notarissen wat werk uit handen. Zo kunnen zij zich focussen op hun eigen werkzaamheden.

Lees verder
Dat het kantoor klein is, vind ik erg prettig. De lijnen zijn kort en je kent elkaar goed. Ik geniet het meest van rechtstreeks contact met klanten en ik vind het dan ook erg leuk om het visitekaartje te zijn van het kantoor.
Image

Marion van de Wetering
boekhouder


E-mail

In 1977 ben ik op het notariskantoor gaan werken en de huidige notaris is inmiddels mijn 5e werkgever.

Het notariaat is in de ruim 40-jaar dat ik hier werkzaam ben veranderd maar ik voel me nog steeds thuis in onze kleine team.

Lees verder

Op het kantoor verzorg ik de boekhouding en regel het betalingsverkeer. Ook ben ik het aanspreekpunt voor de overdracht van de Teso- en Krimaandelen.

Ik waardeer het erg dat wij als kantoor klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en dat wij streven naar een kantoor waar de drempel laag is.

Contact

Beatrixlaan 1, 1791 GA Den Burg  |   0222 315 241

© Notariskantoor Hoogerheide B.V. | Zilte Zaken